"McCain - It's all Good!"

Αυτό το ρητό ξεπερνά πολύ τα προϊόντα που παράγουμε, έχει να κάνει κυρίως με το ποιοι είμαστε και το πάθος που βάζουμε σε ό,τι κάνουμε.

Υπάρχουν εταιρείες που είναι γνωστές για τα προϊόντα τους και άλλες για τους ανθρώπους που τα κατασκευάζουν.
Εμείς θέλουμε να είμαστε γνωστοί και για τα δυο και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας.

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται χρόνος. Είναι μια μακρά έρευνα, που ξεκινά με καλά και απλά υλικά, για να φέρει όλη τη γεύση και την ευχαρίστηση στα τραπέζια των καταναλωτών μας. Για να το πετύχουμε αυτό, ελέγχουμε προσεκτικά τα συστατικά μας για να βεβαιωθούμε ότι πληρούν τα ποιοτικά μας πρότυπα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εμάς από την ποιότητα των προϊόντων μας.

Αλλά δεν είναι μόνο θέμα επιλογής των καλύτερων συστατικών. Είναι επίσης θέμα ηθικής και οικογένειας. Από τον τρόπο που προετοιμάζουμε τα καλά μας προϊόντα, μέχρι τους δεσμούς που έχουμε δημιουργήσει με τους αγρότες μας και έως τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους καταναλωτές μας. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην δίνουμε προσοχή στο περιβάλλον γύρω μας και στο προσωπικό μας. Τα ποιοτικά συστατικά, το υγειές περιβάλλον, οι καλές γεωργικές πρακτικές και οι εργαζόμενοι που είναι περήφανοι για τη δουλειά τους είναι βασικά συστατικά στην παραγωγή των προϊόντων μας.

Γνωρίζουμε ότι ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να ορίζει τι είναι καλό. Το τι θεωρούμε καλό συνάδει με την αντίστοιχη άποψη των πελατών και των καταναλωτών μας. Στην πραγματικότητα, θέλουμε όσοι αγοράζουν τα προϊόντα μας να είναι ικανοποιημένοι με αυτό που τρώνε όταν επιλέγουν τα προϊόντα McCain. Το σύνθημά μας είναι η Καλοσύνη ...

"McCain It's All Good" σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είναι η φιλοσοφία μας και μέρος της επιχειρηματικής μας στρατηγικής.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι βασικές μας αξίες και ο κώδικας δεοντολογίας μας υπογραμμίζουν τη δέσμευση για ηθική και νομοταγή πρακτική σε ό,τι κάνουμε, καθοδηγώντας τις επιλογές και τις σχέσεις μας.

1.

Αυθεντικότητα

Να είστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και φιλικοί. Ακούστε προσεκτικά. Μιλήστε καθαρά.

2.

Δέσμευση

Δημιουργήστε το δικό σας μέλλον. Να έχετε ένα όραμα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την εταιρεία, τον κόσμο και τον εαυτό σας.

3.

Ακεραιότητα

Κάντε το σωστό. Χτίζοντας αληθινές σχέσεις με τους πελάτες μας και με όλους όσους έχουμε επαφή.

Ανακαλύψτε την ιστορία μας

slider image

McCain № 1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η McCain είναι ο κορυφαίος παραγωγός κατεψυγμένων πατατών και σπεσιαλιτέ πατάτας στον κόσμο. Γνωρίζατε ότι 1 στις 4 πατάτες στον κόσμο είναι McCain;
Η McCain είναι παρών σε 6 ηπείρους, σε 160 χώρες και έχει περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους, με προϊόντα που πωλούνται σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

slider image

Η McCain ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρωπαϊκή διοικητική και εμπορική έδρα της McCain βρίσκεται στο Villeneuve d'Ascq (Βόρεια Γαλλία). Στην Ευρώπη, η McCain διαθέτει 8 μονάδες παραγωγής σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Πολωνία) και περισσότερους από 1.600 γεωργικούς εταίρους.

slider image

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ McCAIN

Το 1957, οι αδερφοί McCain άνοιξαν μια μονάδα παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων πατάτας στη γενέτειρά τους, το Florenceville του Καναδά. Αυτή είναι η αρχή μιας επιτυχίας που θα γίνει παγκόσμια. Μέχρι σήμερα, η McCain εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

slider image

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ "MADE IN CANADA"

Γόνοι αγροτικής οικογένειας, σύγχρονοι της βιομηχανίας κατεψυγμένων τροφίμων, είναι φυσικό οι αδερφοί McCain να είχαν την ιδέα να μετατρέψουν τις πατάτες σε κατεψυγμένες πατάτες. Όπως και οι πρόγονοί τους, ήταν στην τάξη αυτών που ζουν με πατάτες. Έτσι γεννήθηκε η McCain.

slider image

1965, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ McCAIN - ΜΕΡΟΣ I

Το 1965 ο McCain διέσχισε τον Ατλαντικό και το 1968 άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής κατεψυγμένων πατατών στο Scarborough της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτή θα είναι η αρχή της μεγάλης ευρωπαϊκής περιπέτειας.

slider image

1973, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ McCAIN - ΜΕΡΟΣ II

Ο McCain διασχίζει τη Μάγχη και αγοράζει το πρώτο εργοστάσιο τηγανίσματος στην Ευρώπη στο Lewedorp της Ολλανδίας. Στη συνέχεια, το 1991, ένα άλλο στο Lelystad. Τα εργοστάσια επιλέγονται να είναι κοντά στις φυτίες πατάτας.

slider image

1981, Η ΑΦΙΞΗΤΗΣ McCAIN ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ο McCain συνέχισε να αναπτύσσεται και εγκαταστάθηκε στη Γαλλία το 1981 στο Harnes του Pas-de-Calais.

slider image

2001, MATOUGUES: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η McCain ανοίγει το νέο της εργοστάσιο στο Matougues, Grand-Est, τη μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής τηγανιτών πατατών στον κόσμο.

slider image

Η McCain ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η McCain στην Ελλάδα εδρεύει στην Αθήνα. Αποτελεί τη κορυφαία μάρκα κατεψυγμένων πατατών στην Ελλάδα. Έχει παρουσία στο κανάλι Food Service (catering) για περισσότερα από 30 χρόνια και εισήλθε στο κανάλι Λιανικής (Υπερμάρκετ και Σούπερ Μάρκετ) το 1996.

slider image

Η McCain ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η McCain διαθέτει μια γκάμα από νόστιμα προϊόντα πατάτας, σε κλασικά κοψίματα και σπεσιαλιτέ πατάτας. Η σειρά προϊόντων McCain που πωλείται στην Ελλάδα είναι ποιοτικά προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, με προσεκτικά καλλιεργημένες και επιλεγμένες πατάτες στην ίδια περιοχή της Βόρειας Ευρώπης.