ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ McCain / ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain / Chef Gourmet με Καγιανά

Έχετε μαγειρέψει μια πεντανόστιμη συνταγή McCain: Chef Gourmet με Καγιανά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain

CHEF GOURMET ΜΕ ΚΑΓΙΑΝΑ

Chef Gourmet με Καγιανά

Υλικά

  • Πατάτες McCain Chef Gourmet
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. πελτέ τομάτας
  • 250 γρ. τριμμένη τομάτα ή κονκασέ
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά σε κομματάκια (διάφορα χρώματα)
  • ½ κ.γ. μπούκοβο καυτερό ή τσίλι
  • 1 κ.γ. τριμμένο κίμινο
  • Μια πρέζα ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 αυγά
  • ½ κούπα (περίπου 80 γρ.) τυρί κρέμα ή φέτα θρυμματισμένη

Για να φτιάξετε τις πατάτες Chef Gourmet με καγιανά:

  • Προετοιμάστε τις McCain Chef Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
  • Σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι με καπάκι, μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ & τις τομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν για ένα δεκάλεπτο ή μέχρι να δέσει το μείγμα.
  • Δημιουργούμε με το κουτάλι 4 γούβες & ρίχνουμε προσεκτικά τα αυγά. Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι για να ψηθεί το ασπράδι χωρίς να στεγνώσει ο κρόκος.
  • Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, κίμινο.
  • Προσθέτουμε σε διάφορα σημεία το τυρί (κρέμα ή φέτα).
  • Διακοσμούμε με δυόσμο & σερβίρουμε

Tips:

  • Αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντομάτα, ξεφλουδίστε την πρώτα & τεμαχίστε τη σε κυβάκια
  • Εναλλακτικά αντί για τυρί μπορούμε να προσθέσουμε γιαούρτι (ειδικά αν το μείγμα είναι πολύ καυτερό).
  • Το καπάκι στο τηγάνι εξασφαλίζει το ψήσιμο στο ασπράδι των αυγών, χωρίς να στεγνώσουν οι κρόκοι.
Chef Gourmet με Καγιανά
  • Εύκολη
  • 30'
  • 4 άτομα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΙΔΕΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!