ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ McCain / ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain / Μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα και Potato Pop's

Έχετε μαγειρέψει μια πεντανόστιμη συνταγή McCain: Μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα και Potato Pop's
ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ POTATO POP’S

Μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα και Potato Pop's

Υλικά

  • 500 g βόειο κρέας αργά μαγειρεμένο (Pulled Beef)
  • 250 g κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες
  • 4 κ.σ λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 500 ml χυμός ντομάτας
  • 50 ml μπίρα Guinness
  • Pimento de la Vera (καπνιστή πάπρικα)
  • 250 g ανανάς, σε μικρά κομμάτια

Για να φτιάξετε τις Potato Pop's με μοσχάρι και καπνιστή πάπρικα:

  • Μαγειρέψτε το Pulled Beef σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας μέσα σε σακούλα vacuum.
  • Καθαρίστε τα κρεμμύδια, κόψτε 1 κρεμμύδι στη μέση και ύστερα σε λεπτές λωρίδες. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα κρεμμύδια.
  • Καραμελώστε ελαφρώς τις λωρίδες κρεμμυδιού σε καυτό λάδι.
  • Ετοιμάστε μια σάλτσα με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, την μπύρα Guinness και τον χυμό από τις ντομάτες και μειώστε τη θερμοκρασία κατά 1/3.
  • Προσθέστε τη πάπρικα Pimento de la Vera, αλάτι και πιπέρι.
  • Βγάλτε το κρέας από τη σακούλα vacuum.
  • Προετοιμάστε τα Potato Pops σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και μοιράστε τα σε μπολ.
  • Τηγανίστε τα κομμάτια ανανά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και ανακατέψτε τα με το κρέας.
  • Μοιράστε τα Potato Pops στα πιάτα, βάλτε από πάνω λίγο από το κρέας και τελειώστε το πιάτο σας με λίγες κουταλιές από τη σάλτσα.
Μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα και Potato Pop
  • Εύκολη
  • 30'
  • 4 άτομα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΙΔΕΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!