Pure ΣΕ ΚΡΟΚΕΤΑ
<
- ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ
- 45'
- 4 άτομα
Υλικά
- 10 ροδέλες Puré McCain με τυρί
- 100 ml φρέσκο γάλα
- 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- 1 αυγό
- λίγο μοσχοκάρυδο
- λάδι για τηγάνισμα
Για να φτιάξετε τον Puré σε κροκέτα:
Φτιάχνετε τον Puré (σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία), προσθέτετε το αυγό, ανακατεύετε και βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια σαν καρύδια, τα περνάτε από την φρυγανιά ώσπου να καλυφθούν με αυτήν και τα τηγανίζετε σε πολύ ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτί κουζίνας και σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε να βάλετε μέσα στο μείγμα για τις κροκέτες ψιλοκομμένο ζαμπόν, φέτα, ψημένα λαχανικά, πάπρικα κ.α.

- Εύκολη
- 45'
- 4 άτομα