ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ MEDITERRANEAN POTATOES & DIP ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Υλικά
- 1 συσκευασία Mediterranean Potatoes
- 450 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
- 4 φέτες ψωμί του τοστ τριμμένες σε ένα μπλέντερ
- 1 κρεμμύδι τριμμένο.
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 4 κ σ ελαιόλαδο
- 2 κ σ ψιλοκομμένο δυόσμο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 αυγό
- 1 κ γ μουστάρδα
- ½ κ γ ρίγανη
- 100 γρ τριμμένο χαλούμι.
- Αλάτι και πιπέρι
- Για το dip
- 220 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Αλάτι και πιπέρι
- Μία πρέζα ζάχαρη
- Άνηθος
Αφήνετε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο σκεπασμένο.
Ανακατεύετε τα υλικά για το dip
Πλάθετε τον κιμά σε στρογγυλά κεφτεδάκια.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 C .
Ψήνετε τις πατάτες βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στη συσκευασία
Ταυτόχρονα βάζετε τους κεφτέδες σε ένα άλλο ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί κουζίνας και τους ψήνετε για 17 λεπτά περίπου. Απολαύσετε τους κεφτέδες με Mediterranean Potatoes & Dip γιαουρτιού!

- Εύκολη
- 30'
- 4 άτομα