Burger γαριδασ με πεστο και πατατεσ Chef Gourmet
Υλικά
- 500 g McCain Chef Gourmet
- 25 g βότανα (μαϊντανό, άνηθο, κόλιανδρο, σχοινόπρασο)
- 30 g αλεσμένα αμύγδαλα
- 50 ml ελαιόλαδο
- 200 ml γιαούρτι
- 4 ψωμάκια burger brioche
- 4 κσ σπόρους σουσαμιού, ηλιόσπορου, κουκουναριού
- Ασπράδι αυγού
- Μαρούλι iceberg
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 αβοκάντο
- 300 g μεγάλες γαρίδες αποφλοιωμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Χοντρό πιπέρι
- ½ λεμόνι
Για να φτιάξετε τις πατάτες Chef Gourmet με Burger Γαρίδας και ντιπ πέστο::
- Προετοιμάστε τις McCain Chef Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C
- Για το πέστο ανακατέψτε τα βότανα, τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο
- Για το ντιπ ανακατέψτε 2κσ από το μείγμα με το γιαούρτι
- Αλύψτε το πάνω μέρος από τα ψωμάκια με το ασπράδι και περιχύστε το μείγμα σπόρων. Τοποθετείστε τα στο φούρνο για 10'
- Κόψτε το λάχανο σε λεπτές φέτες και το κρεμμύδι σε ροδέλες
- Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε τη καρδιά και κόψτε το υπόλοιπο σε λεπτές φέτες
- Τηγανίστε τις γαρίδες. Αλατοπιπερώστε και ρίξτε λίγο λεμόνι
- Τοποθετείστε στο κάτω μέρος από τα ψωμάκια το αβοκάντο, το λάχανο και το κρεμμύδι
- Ρίξτε το μείγμα πέστο με το γιαούρτι
- Σερβίρετε με McCain Chef Gourmet και ντιπ πέστο

- Εύκολη
- 30'
- 4 άτομα